Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent për Gastronomi

Extra Fruit
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania Extra Fruit Shpk shpall konkurs per nje agjent per gastronomi per rajonin e Pejes,Gjakoves,Istogut dhe Klines.
 
Kualifikimet:
Duhet te kete pervoje pune ne shitje.
 
Menyra e aplikimit:
 
Konkursi mbetet i hapur nga data 27.06 - 10.07.2022
 

Shikime 3,867
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë, Pejë, Klinë, Istog
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management