Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

Titulli i Pozitës:         SHOFER (VOZITËS), Kategoria C

Lokacioni:                  DLS - Xërxë

Data e hapjes:            24.06.2022  

Data e mbylljes:        04.07. 2022  

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Fletëngarkesa e mallit;
 • Liferimi i mallit në pikat e paracaktuara;
 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik kur e drejton atë;
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton;
 • Përgjegjës për transportin e mallërave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Në bazë të porosisë, dërgon sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar tek klienti;
 • Dorëzimi i të hollave në baza ditore së bashku me faturën për mallin e shitur;
 • Detyra dhe përgjegjësi të tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

KËRKESAT E POZICIONIT:

1)Përvojë pune: Një (1) vit përvojë pune si vozitës

2)Edukimi: Përfundimi i arsimimit të detyruar

3)Njohuri të tjera:

 • Posedimi i Patentshoferit (kategoria C)
 • Aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
 • Të zbatoj Kodin e Etikës dhe të sillet në mënyrë profesionale.

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: info@dls-ks.com

Shikime 3,301
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 04/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Rahovec
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management