1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Junior & Senior Real Estate Agent

Anem Real Estate është një brend lider i njohur në tregun e Kosovës që nga viti 2011. Vizioni jonë është që të lidhim blerësin me pronën ekskluzive, të cilën gjithmonë e ka ëndërruar. Për zhvillimin e veprimtarisë tonë, në Anem jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Junior & Senior Real Estate Agent.

PËRGJEGJËSITË:

 • Puna në teren për të siguruar oferta të pronave për shitje ose qira si shtëpi, banesa, objekte afariste dhe toka.
 • Të bëjë negocimin dhe përgatitjen e dokumentacionit për realizimin shitjes ose qira dhënies.
 • Të kuptojë nevojat e sakta të klientit, specifikat teknike, buxhetet dhe kufizimet gjeografike.
 • Të përgatis përmbajtjen tekstuale të të dhënave të pronës së bashku me fotografitë dhe t’i postoj në sistemin online të shitjes.
 • Të këshillojë blerësit dhe shitësit e pronave për praktikat më të mira dhe strategjitë e çmimeve.
 • Të përpilojë raportin e shitjeve.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohen studimet bachelor në Patundshmëri apo Administrim Biznesi).
 • Përvojë pune si agjent i shitjes apo në industri të ngjashme.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office.
 • Personalitet i afërt për t’i ndihmuar njerëzit të gjejnë pronat e ëndrrave të tyre.
 • Aftësi të mira prezantuese, bindëse dhe negociuese.
 • Patentë shoferi valide dhe përvojë në ngasjen e automjetit.

OFERTA:

 • Paga varësisht prej përvojës dhe realizimit.
 • Bonusi atraktiv varësisht nga realizimi i shitjes në përqindje.
 • Orari i punës prej 09:00 deri 17:00, nga e hëna deri të premten.
 • Telefon dhe kompensim të shpenzimeve të tij.
 • Automjeti i kompanisë në dispozicion.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal, duke ndjekur trajnime profesionale.
 • Mundësi për të punuar në një kompani me përvojë të madhe dhe ekip profesionist.

APLIKIMI:

Të gjithë ju që i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, jeni të mirëseardhur të aplikoni duke dërguar CV-të tuaja në marketing@anem-ks.com deri më datën 10.07.2022. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet