Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MINNA është kompani lidere në industrinë e modes, më saktësisht në dizajnimin dhe prodhimin e veshjeve ekskluzive. Aktualisht, MINNA është duke zgjeruar ambientet dhe biznesin, prandaj na duhen edhe njerëz të rinjë, të motivuar dhe të  gatshëm për të vazhduar rrugëtimin së bashku.

Pozita: Financier/e 

Vendi: Prishtine (Cagllavice)
Lloji: Full Time  

Detyrat dhe përgjegjësitë:  

  • Mbledhja dhe përpunimi i të dhënave në Kontabilitet Financiar   
  • Mbajtja dhe kontrollimi në kontiunitet i të hyrave dhe shpenzimeve  
  • Përpilimi i planeve periodike të punës, të detyrave dhe përgjegjësive 
  • Paraqitja e raporteve periodike pranë Menaxhmentit të Kompanisë 
  • Detyra të tjera që parasheh vendi dhe pozita e punës 

Kualifikimet dhe aftësitë: 

  • Diplomë Universitare Drejtimi Ekonomik apo kualifikime ekuivalente  
  • Preferohet përvojë pune paraprake  
  • Njohuri të shkëlqyeshme të paketës Office  
  • Njohuri të proceseve matematikore 
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bindëse për të gjitha nivelet e hierarkisë 
Apliko permes email minnafashionhr@gmail.com (subject: sheno poziten per te cilen aplikon)

Shikime 7,899
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 24/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management