Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Punëtor/e në Prodhim (30)

Ventius International
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

VENTIUS INTERNATIONAL” L.L.C, sipas nevojave dhe kërkesës së fabrikës për prodhimin e shpuzës dhe dyshekut me seli qendrore në Gjakovë, shpallë konkurs pune për:

PUNËTOR/E NË PRODHIM
(30 vende të lira)

Detyrat dhe përgjegjsitë kryesore të kësaj pozite janë:

 • Ndjek standardet e shëndetit dhe sigurisë në punë.
 • Mirëmban njësinë ku punon në nivel të pastër dhe të duhur.
 • Ndjek udhëzimet dhe specifikimet e prodhimit.
 • Finalizon dhe paketon produkte për dërgesë.
 • Operon dhe mirëmban makineri dhe pajisjeve të linjës së prodhimit.
 • Monitoron linjën e montimit dhe heq produktet e dëmtuara.
 • Punon në linjën e prodhimit dhe përmbush e objektivat e prodhimit.
 • Raporton çdo problem tek mbikëqyrësi në detyrë.
 • Kryerja e detyrave të tjera me urdhër te menaxherit të linjës.

Ne ofrojmë:

 • Zhvillim personal dhe profesional
 • Mjedis motivues pune
 • Trajnime të avansuara
 • Mundesi avancimi në karierë
 • Evente të kompanisë dhe aktivitete të shumta
 • Sigurim shëndetsor
 • Transport falas

Dokumentacioni i kërkuar

 • Aplikacioni i plotësuar dhe CV
 • Dëshmi mbi shkollimin
 • Certifikata tjera (përparësi).
 • Dëshmi mbi përvojën e punës;

Mënyra e aplikimit:

Aplikimi mund të bëhet duke plotësuar aplikacionin fizik i cili gjindet në fabrikat e Comodita-s tek ish-Jatex ose ish-Emin Duraku konkretisht nё rrugën “Nëna Terezë” p.n ose dhe duke  dërguar dokumentet e skenuara në: hr@ventiuskosovo.com

Konkursi është i hapur nga data 24.06.2022 dhe përfundon më datë 10.07.2022 në ora 24:00

Për informata rreth konkursit mund te telefononi në (+383) 038 600 050 & +383 45 55 88 57 në orarin e punës 08:00 – 17:00.

SHËNIM: Të gjitha dokumentet e tuaja do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga ana e jonë. Dokumentet e pa kompletuara, të pa skanuara dhe ato që arrijnë pas skadimit të afatit të konkursit nuk do të shqyrtohen. Testimi i mundshëm me shkrim dhe intervista do të bëhen pas përfundimit të afatit për aplikim sipas procedurave të rekrutimit dhe pranimit të punëtorëve të rinj të kompanisë.

VËREJTJE: Çdo përgënjeshtrim i materialit, qoftë i qëllimshëm ose nga neglizhenca ose ndryshim materiali nga informatat e dhëna në deklaratën e sipër cekur do të rezultojë në skualifikimin e menjëhershëm.   

Shikime 1,614
Kategoria Prodhim
Skadon 10/07/22 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management