Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

PHP Backend Developer

My Solution
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PHP Backend Developer

Lokacioni: Ferizaj / Prishtinë

Paga: Sipas marrëveshjes

Orar i plote

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

 • 3+ përvojë pune me PHP
 • Njohuri të mire në MySQL, AJAX, OOPS
 • Njohuri të mire në Git dhe Rest APIs
 • Përvojë në databaza SQL
 • Studimet e përfunduara në fushën përkatëse (Shkenca Kompjuterike , Inxhinjeri Kompjuterike )
 • Njohuri të mirë të Gjuhës Angleze (në shkrim dhe në të folur), aftësitë e Gjuhës Gjermane janë avantazh
 • Aftësi për të shkruar kod të qartë dhe të testueshëm
 • Aftësi për të punuar individualisht me pak mbikëqyrje dhe si pjesë e ekipës

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Menaxhim të Databazave (MySQL)
 • Zhvillimi dhe implementimi i aplikacioneve të reja softuerike
 • Mirëmbajtja dhe përmirësimi I performancës së aplikacioneve ekzsituese
 • Rekomandimi i praktikave më të mira për zhvillimin e aplikacioneve me PHP dhe backend në përgjithesi
 • Koordinimi me kolegët e departamentit
 • Testimi dhe mirëmbajtja e produktit softuerik për të siguruar funksionalitet dhe optimizim të forte
 • Përvoja themelore në PHP është e domosdoshme

Të gjithë kandidatët/et e interesuar për këto pozita duhet të dërgojnë CV, dëshmi për kualifikimin universitar (diplomën/certifikatë) në email adresën o.hodza@mysolutions.digital deri më 25 Korrik 2022.

Shikime 1,048
Kategoria Teknologji, Programim, Zhvillim
Skadon 25/07/22 (26 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management