Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vend te lirë pune në pozitën:

Pozita : Depoist

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mban evidencë për të gjitha hyrjet dhe daljet e mallit nga depo,
 • Pranimin dhe dorëzimin e porosive,
 • Raporton tek menaxheri çdo ditë,
 • Mban përgjegjësi për stokun që i ngarkohet,
 • Zbaton të gjitha detyrat tjera që lidhen me Depo.

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Kërkohen minimalisht 1 vit eksperiencë pune,
 • Të ketë njohuri shumë të mira të programeve të paketës Office (Excel i domosdoshem),
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion dhe të jetë i gatshëm të punojë me orar fleksibil,
 • Njohja e gjuhës angleze (e preferuar),
 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë B.

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente:

 • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë të mesme apo universitarë;
 • Dëshmi mbi përvojën e punës në fushën përkatëse;
 • Letër Rekomandime apo referenca eventuale (jo e domosdoshme).

Ftohen të interesuarit të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm "Apliko" apo të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letër referencat në email: hr@kujtesa.com nga 23.06.2022 deri më datë 07.07.2022. Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Shikime 1,843
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 07/07/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management