Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“ ELKA INTERNACIONAL SHPK” Nje kompani e njohur  ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve ushqimore kerkon te punesoje:

                          Shites ambulantiv/M-Prishtine 2pozita

                           Ekzekutues porosish (shofer) 2 pozita

 Detyrat dhe përgjegjësitë 

 •  Identifikimi i mundësive të reja të shitjes                ·        
 • Raportimi në baza ditore gjatë vizitave në terren                ·  
 • Përmbushja e objektivave të caktuara të shitjes mujore   
 • Komunikimi i përditshëm me klientët për shitjen e produkteve.
 • Krijimin dhe mbajtjen e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial.

 

Kerkesa per kandidatet:

 • Te kene experience pune  ne kete fushe me se paku 1 vit
 • Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese.
 • Posedimi I lejes se  drejtimit.
 • Universiteti perben avantazh.
 • Mosha  22-30 vjec.
 • Paga do te jete e kenaqshme.
 • Nga e hena-premte orari 8:00 -16:00
 • Faza trajnimit paguhet
 • Vetem kandidaten qe do perzgjidhen do te informohen

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumentat tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja bashkangjitur fotografine tuaj ne e-mail enrik.topalli@elkaks.com   

                                  23/06/20 22 Prishtine.

Shikime 1,211
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/07/22 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management