Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës Ambulantiv Lokal (6), Operator i Makinave Prodhuese (6)

EuroKosova
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

EuroKosova SH.P.K., është kompani Kosovare lider në fushën e prodhimit të letrës higjenike me teknologjin më të përparuar dhe inovative në ballkan për prodhimin e letrës higjenike. Ne po rritemi cdo ditë dhe bashk me ne edhe nevoja për staf te motivuar që të na bashkangjiten ne ekipin tonë.

Aktualisht jemi duke kerkuar:

Shitës Ambulantiv lokal / në HoReCa dhe Markete (6),      Operator i makinave prodhuese (6)


Shitës Ambulantiv lokal / në HoReCa dhe Markete, në qytet: 

 • Regjioni i Prishtinës (2)
 • Regjioni i Gjilanit (2)
 • Regjioni i Prizrenit (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Prezantimin e produkteve të kompanisë
 • Identifikimin e blersëve potencial
 • Mirëmbajtja e mardhënieve me klientët ekzistues
 • Realizimi i planit të shitjes në baza mujore
 • Të raportoj në mënyrë periodike mbi ecurinë e shitjes dhe realizimin e objektivave të caktuara

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit
 • Eksperiencë të mëparshme në fushën e distribuimit apo shijtes
 • Të njoh mirë kanalin e HORECA’s (Hotel, Restorant, Cafiteri) dhe Marketeve në regjionin përkatës
 • Diplomë e shkollës së mesme apo Universitare
 • Patent shofer kategoria B

Përfitime

 • Pagë atraktive
 • Bonuse
 • Telefon personal
 • Sigurim Shëndetësor
 • Orari i përcaktuar sipas ligjit të punës

Operator i makinave prodhuese

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bëjn instalimin, kontrollimin dhe monitorimin e të gjitha makinave që nga montimi deri te procesi i prodhimit
 • Sigurojnë që mirëmbajtja dhe riparimi i makinave është sipas procesit
 • Testimi i makinave në mënyrë periodike
 • Planifikon dhe organizon proceset e punës së prodhimit
 • Respekton standardet e prodhimit të përcaktuara nga Kompania
 • Planifikon dhe mbikqyr procesin e prodhimit për të garantuar ecurinë e tij pa problem dhe shpërndarjen në kohë të të gjitha porosive
 • Komunikon çdo problem në lidhje me procesin e prodhimit
 • Sigurohet që rrespektohen standadert e Kompanisë së cilësisë, produktivitetit, mirëmbajtjen dhe sigurinë

 Kualifikimet/Kërkesat:

 • Diplomë universitare apo shkollë të mesme të “Makinerisë” apo Çertifikata relevante (E pëlqyeshme)
 • Përvoje pune së paku 2 vjeçare të prodhimit në fabrikë
 • Person me iniciative dhe aftësi drejtuese
 • I organizuar dhe i orientuar nga rezultatet
 • Aftesi të shkëlqyera komunikimi dhe punës me ekip
 • Njohuri të mira të pakos Microsoft Office
 • Patent shofer kategoria B

Përfitime:

 • Pagë atraktive
 • Bonuse
 • Sigurim Shëndetësor
 • Orari i përcaktuar sipas ligjit të punës

Konkursi mbetet i hapur deri më 06.07.2022

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë  CV-in e tyre ne e-mail adresen : info@eurokosova.net dhe te shkruhet ne subject pozita per te cilen aplikoni.

Kandidatët të cilët plotesojnë kushtet do të ftohen ne intervistë e cila mbahet në Zonën Industriale Konjuh, Lipjan.

www.eurokosova.net

Shikime 2,878
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/07/22 (9 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management