Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent të thirrjeve (4)

Bled Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania "Bled Group" hap konkurs për:

Agjent të thirrjeve (4)

Detyrat dhe Pergjegjësitë:

  • Të jetë Orator 
  • Të jetë i përgjegjshëm, i vëmendshëm dhe i motivuar për të punuar.
  • Të njohë Gjuhën Boshnjake (Obligative)

Lokacioni: Pejë

Personat e interesuar për punë mund të dërgojnë CV në
email: bledgroup.shpk@gmail.com
Ose të kontaktojnë në numrin e telefonit: 049 481 821

Ne ju inkurajojmë fuqishem të aplikoni dhe i mirëpresim aplikimet tuaja.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management