Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Kuzhinier/e, Ndihmës Kuzhinier/e

Prishtina Bar
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e një lokali të ri në lagjën Arbëria, Prishtinë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës:

Kuzhinier/e,
Ndihmë kuzhinier/e,

Kualifikimet dhe kërkesat:
• Të ketë të kryer shkollën e mesme.
• Të ketë përvojë pune të mëparshme në këto pozita.
• Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
• T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
• Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë
Çka ofrojmë ne:
• Ambient profesional dhe motivues.
• Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
• Mundësi të përparimit në karrierë.

Si të aplikohet:
Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë.
Afati i fundit per aplikim: 21.07.2022
Ofrojmë mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajojmë të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre ne konkursipr@gmail.com

Shikime 851
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 21/07/22 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management