Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Vende të lira pune

Kahn&Co Manufacturing
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kahn&Co Manufacturing është kompani e prodhimit të mobiljeve, duke perfshire ketu produkte të enterierit me materiale si pllaka iver, MDF/HDF, dhe dru.

Mundësi punësimi për vende të lira pune në Kahn&Co Manufacturing

- Kryepunëtor - me përvoje mbi 10 vjet në mobiljeri dhe prodhim, me aftësi organizative,
- Mjeshtër/Monter - me përvojë mbi 5 vjet ne mobiljeri dhe prodhim  
- Ngjyrosës - me përvoje mbi 3 vjet ne mobileri dhe prodhim
- Puntore/Ndihmes - me pervojë pune mbi 1 vjet ne mobileri dhe prodhim 

Të interesuarit mund te na kontaktojne permes email adreses kahnco.info@gmail.com ose permes numrit te kontaktit +38346300300 (Viber ose Whatsapp)

Shikime 2,277
Kategoria Industri e Përpunimit të Drurit
Skadon 22/07/22 (22 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management