Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli i pozites:                                  Kamarier/e

Departamenti:                                   Restaurantidhe Coffee House

Raporton te:                                      Menaxheri/ja perkates/e

Funksioni: Restauranti eshte nje nder pikat tona kyqe, qe duhet te ofroj sherbim maksimal si per mysafiret e hotelit ashtu edhe per klientet tjere. Kamarieri duhet te jete i shkathet dhe te sherbeje klientin me kenaqesi dhe durim.

Rroga: E knaqshme ne baze te eksperiences


Titulli i pozites:                                  Ndihmes kamarier

Departamenti:                                   Restaurantidhe Coffee House

Raporton te:                                      Kamarieri

Funksioni: Ndihmes kamarier ka funksion ndihmes ne restaurant, dhe vepron si dore e trete dhe katert e kamarierit, duke ndihmuar ate, dhe njekohesisht duke mesuar menyren e punes ne restaurant

Njohurite dhe aftesite e kerkuara: 
- Shkathtesi dhe shpejtesi
- Kurioz dhe deshire per te mesuar
- Bashkepunues dhe i ndegjues i mire

 Rroga:E knaqshme ne baze te eksperiences


Titulli i pozites:                                  Ndihmës kuzhinier/e

Departamenti:                                   Kuzhina

Raporton te:                                      Kuzhinieri

Funksioni: Ndihmes kuzhinieri ka funksion ndihmes ne kuzhine, dhe vepron si dore e trete dhe katert e kuzhinierit, duke ndihmuar ate, dhe njekohesisht duke mesuar menyren e punes ne kuzhine.

Kualifikimet:                                    
- Minimum 1 vjet pervoje pune si kuzhinier hoteli apo restauranti
- Minimum shkollen e mesme te perfunduar

Rroga:  E knaqshme ne baze te eksperiences


Titulli i pozites:                                  Picamen

Departamenti:                                   Kuzhina

Raporton te:                                      Shefit te kuzhines

Funksioni : Picameni vepron si dore e dyte e kuzhinierit, pergadit brumin e  picave njekohesisht dhe te bukes e cila pregaditet ne furre te drunit ne restaurant

Kualifikimet:                                    
- Minimum 2 vjet pervoje pune si picamen
- Minimum shkollen e mesme te perfunduar

Rroga: E knaqshme ne baze te eksperiences


Titulli i pozites:                                  Enlares/e

Departamenti:                                   Kuzhina

Raporton te:                                      Shefit te kuzhines

Funksioni : Enlares/e vepron si dore e  katert e kuzhinierit, duke mirmbajtur vendin e punes dhe njekohesisht duke siguruar qe te gjitha setet e kuzhines jane te pastruara ne menyre te rregullt

Kualifikimet:                                    
- Minimum 1 vjet pervoje pune si enelars/e
- Minimum shkollen e mesme te perfunduar

Rroga: E knaqshme ne baze te eksperiences


Titulli i pozites:                                  Pastruse/e

Departamenti:                                   Mirmbajtje

Raporton te:                                      Menaxheri/ja perkates/e

Funksioni :                                          Pastrus/e  mirmbane vendin e punes dhe njekohesisht sigurohet qe te gjitha dhoamat jane te pastruara dhe jane te gatshme per prdorim qe recepsioni te vazhdoje me vendosjen e klientave ne hotel  

Kualifikimet:                                    
- Minimum 2 vjet pervoje pune si pastruse/e
- Minimum shkollen e mesme te perfunduar

Rroga: E knaqshme ne baze te eksperiences

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të kontaktojnë në numrin +38349382500
 

Shikime 1,897
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 23/07/22 (23 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management