Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Teknik i lartë i Ngrohjes Qëndrore

InterAdria
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Teknik I lartë i Ngrohjes Qëndrore

Detyra dhe përgjegjësitë :

 • Leximi dhe interpretimi i skemave;
 • Montimi dhe pozicionimi i sistemeve ngrohëse dhe klimatizimit;
 • Instalimi, lidhja dhe rregullimi i pajisjeve shtesë në sistemet e ngrohjes dhe klimatizimit;
 • Montimi i paisjeve fundore si radiator, fancoil, valvula, pumpa, kembyes te ndryshme;
 • Zëvendësimi dhe riparimi i elementeve dhe pajisjeve jo funksionale;
 • Kontrollimi dhe testimi i makinave, pajisjeve dhe sistemeve;
 • Matja, prerja, lakimi dhe saldimi i tubave duke përdorur mjetet e duhura (saldimi me gaz, saldim elektrik);
 • Gatishmëri të udhëheqë ekip;
 • Dorëzon tek klienti sistemin e instaluar dhe i jep atij shpjegimet dhe udhëzimet e nevojshme të përdorimit;

Kualifikimi dhe përvoja :

 • Diplomë e shkollës së mesme profesionale në drejtimin “Instalim i ngrohjes dhe klimatizimit“;( e preferueshme)
 • Përvojë pune e dëshmuar së paku (5) vjeçare në lëminë e njejtë ose të ngjajshme;
 • Shkathtësi në instalim dhe kontroll të funksioneve;
 • Shkathtësi në koordinim, monitorim dhe menaxhim të kohës;
 • Shkathtësi analitike për të vlerësuar performancën dhe cilësinë e produkteve dhe proceseve;
 • Të jetë i aftë të kryejnë aktivitete fizike dhe të përdorin forcën e muskujve për periudha të gjata kohore;
 • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup;

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara mund aplikojnë duke dorëzuar CV-në dhe kopje të dokumenteve të kualifikimeve profesionale në e-mail adresën e kompanisë: jobs@interadria-ks.com

Data e fundit per aplikim: 21.07.2022

Shikime 1,669
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 21/07/22 (22 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management