Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Brendi i mirënjohur Italian TERRANOVA, me mbi 567 dyqane, në 42 shtete të botës, kërkon Asistent/e të shitjes (Sezonal).

Nëse jeni entuziast dhe të motivuar për të punuar, për të iu bashkëngjitur ekipitin tonë profesional, inkurajoheni të aplikoni për pozitën:

Lokacioni: Terranova Prizren

ASISTENT/E TË SHITJES (Sezonal)

Detyrat dhe përgjegjegjësitë:

  • Mirëpret dhe shërben klientët;
  • Udhëzon klientët dhe jep sugjerime dhe informata rreth produkteve;
  • Shitja e produkteve dhe prezantimi i ofertave;
  • Rregullimi, mirëmbajtja dhe pozicionimi i produkteve sipas standardeve të brendit;
  • Sigurohet që çmimet dhe alarmet e produkteve të jetë të vendosura në produkte, etj.

Kualifkimet e kërkuara dhe kriteret:

  • Diplomë të shkollës së mesme;
  • Përvojë pune 1 vjeçare në fushë të ngjashme, është përparësi;
  • Të jetë energjik, të ketë vetë iniciativë dhe kreativitet;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
  • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil.- Të ketë njohuri të gjuhës angleze, etj.

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV me fotografi dhe dokumente mbështetëse në e-mail adresën: hr@bucajretail.com deri më datë 05/07/2022.

JU LUTEMI CEKENI NË TITULL POZITËN PËR TË CILËN APLIKONI

Shikime 1,602
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/07/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management