Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Mundësi punësimi për Shofer të kamionëve (Gjermani)

Balkan Recruitment Team
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

MUNDËSI PUNËSIMI NË GJERMANI PËR SHOFER TË KAMIONËVE

FTESË PËR SHPREHJE TË  INTERESIT

Punësohu në Gjermani si vozitës me kategorinë C dhe CE

Plotesoni formën e aplikimit per shprehje te interesit tuaj si rezultat i kërkesave nga Partnerët tanë  në rajone te ndryshme ne Gjermani.

Nëse:

Posedoni Patentë shofer ne Kategorinë C dhe CE

Keni eksperiencë në ngasje të Kamionëve

Keni gatishmëri të vozitni gjatë natës dhe vikendeve

Jeni në kërkim të punësimit afatgjatë në Gjermani

Jeni të gatshëm të mësoni gjuhën Gjermane deri në nivelin A1 apo A2

Ju ofrohet:

Mundësi punësimi në Gjermani

Pagat bë bazë të standarit në Gjermani, për këtë kualifikim

Përkrahje gjatë tërë procesit para dhe pas shkuarjes në Gjermani

Përkrahje në mësimin e gjuhës Gjermane;

Forma e aplikimit është shumë e thjeshtë, duke plotësuar formularin në google form (klikoni mbi link) https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsuCo0Nxupwi5XlBbEjJID4iiTchbsKkcSUKY8I1Uci9jX6Q/viewform?fbclid=IwAR0EQINZDDjLedUmsFPCmVLyzJpliyOToykKx07ibLn1U1XG-d_PHnDv1J0

Aplikimi juaj dhe plotësimi i formes nuk garanton me automatizëm edhe marrejn e ofertës për punë nga kompanitë Gjermane, kjo varet nga përzgjedhja e kompanive.

Aplikimi është i hapur nga data 22 qershor 2022.

Shikime 1,651
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 22/07/22 (23 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management