Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shitëse

Oxa Gold
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Oxa Gold është brend  i specializuar në krijimin,mirëmbajtjen dhe shitjen e produkteve me ari në vend.
Si rezultat i rritjes së vazhdueshme, jemi në kërkim të plotësimit të pozitës:

Shitëse (F)

Kriteret e punës :

  • Personi duhet te ketë pervoje pune si shitës i mirë
  • Personi duhet të jetë komunikativ;
  • Të ketë aftësi të kuptojë nevojën dhe kërkesat e klientit
  • Të jetë fleksibil me orarin e punës.
  • Të jetë adhuruese e stolive të arit

Të  gjitha të interesuarat mund të aplikojnë në informacionet e shënuara  më poshtë:
oxagoldks@gmail.com
+383 49 58 58 57
Dhe në dyqanin tonë  i cili gjendet në Prishtinë mbrapa  komunës  së vjetër.

Shikime 1,669
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 21/07/22 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management