Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania OXA-GROUP me seli në Ferizaj për nevojat e  saja,  hap konkurs për pozitën:

“Account Manager”

Detyrat dhe përgjegjësitë e vendit të punës:

Vepron si pika kryesore e kontaktit për të gjitha çështjet specifike për klientët B2B dhe llogaritë e tyre;

 • Ndërtimi dhe mbajtja e marrëdhënieve të forta dhe afatgjata me klientët.
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi i llogarisë së klientit duke përfshirë edhe pagesat dhe negocimet e afateve dhe kontratave;
 • Të sigurojë ofrimin në kohë dhe të suksesshëm të zgjidhjeve tona sipas nevojave dhe objektivave të klientëve;
 • Punon me ekipet e shitjes dhe ekipet tjera të brendshme për të zhvilluar plane strategjike të marketingut në arritjen e KPI të dakorduar;
 • Zhvillon dituri të mjaftueshme dhe të plotë të produkteve tona në mënyrë që të arrihen targetet e shitjes;
 • Monitoron pagesat e klientëve dhe sigurohet që të njëjtat janë realizuar sipas marrëveshjes;
 • Monitoron konkurrencën, vlerëson impaktin, dhe raporton të gjeturat tek Menaxhmenti i kompanisë;
 • Bashkëpunim i ngushtë me njësinë e administrimit të shitjes në përmbushje të porosive;
 • Mirëmbanë raportet me klientët dhe promovon qasje pozitive;
 • Përpilon dhe harton raporte të ndryshme ditore/javore lidhur me aktivitetet e shitjes dhe rritjes së prezencës së produkteve të kompanisë tek klientët ekzistues/të rinj;
 • Si dhe detyra të tjera të ndërlidhura me natyrën e punës;

Kushtet për aplikim:

 • Të ketë të mbaruar së paku shkollën e mesme, diploma; universitare në fushat relevante do të konsiderohet përparësi;
 • Njohja e Gjuhes Serbokroate dhe angleze;
 • Patentë-shoferi: Kategoria "B" - të këtë një rekord të pastër të ngasjes (Kategoria C është përparësi);
 • Të ketë përvojë relevante pune në fushën përkatëse;
 • Të ketë etikë të lartë dhe paraqitje profesionale në punë;
 • Kandidatët preferohen të jenë nga Komuna Ferizajt apo rrethina;

Çka ofron kompania:

 • Punësim afatgjatë me kontratë pune sipas legjislacionit në fuqi (Kandidatit më të suksesshëm kompania do të i ofroj kontratë të rregullt pune me një periudhë provuese në kohëzgjatje prej 3 muajve);
 • Mundësi avancimi në karrierë;
 • Pagë konkurruese.

Të gjithë të interesuarit për të aplikuar;

 • Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së në adresën elektronike: hr@oxa-group.com, me titull në subject: Account Manager. Çdo informatë tjetër që dërgoni si Letër motivuese,referencë,certifikata të trajnimeve, punime të ndryshme ,  do të merret parasysh.

Afati fundit për aplikim është data 04/07/2022

Shikime 2,980
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 04/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management