Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e i/e Shitjes në Teren (8)

Kenguri
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Asistenca Rrugore Kenguri ka hapur konkurs për pozitën:

Agjent/e i/e Shitjes në Teren (8 vende të lira)

(2) Pozita në Prizren

(2) Pozita në Gjilan

(4) Pozita në Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Merret me shitjen në terren të produkteve të “asistenca rrugore Kenguri SH.P.K”
  • Bën kontratat të reja me klientë.
  • Sugjeron oferta promocionale në lokacione të caktuara.
  • Njofton klientët për produktet dhe shërbime ndaj klientëve,
  • Raporton tek përgjegjësit sipas nevojës

Aftësitë e kërkuara:

  • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit 
  • Përvoje në shitje e preferueshme (Jo Obligative)

Paga: 500€ plus provizione

Të gjithë të interesuarit ti dërgojnë CV-të e tyre në: info@kenguri.com

ose mund te kontaktojnë në numrat e telefonit:

046 706 666 / 048 706 666

Shikime 2,404
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 21/07/22 (22 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management