Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

United Hospital shpalle konkurs per:

Inxhinier Makinerik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të monitoroj dhe te gjejë zgjidhje për dhomat teknike në Spital.
  • Të udhëheq ekipin e mirëmbajtjës.
  • Të jetë bashkëpunues me stafin.
  • Të bëj planifikimin e punëve, angazhimin e resurseve dhe mbikëqyrjen e punës.
  • Të informoj udhëheqësit për mbarëvajtjën e punëve, në pajtueshmëri me nevojat dhe kërkesat në vendpunim.
  • Të ketë përvojë paraprake në projektimin e instalimeve hidroteknike – instalime të ujit dhe kanalizimit së paku 5 vite.
  • Të ketë përvojë paraprake në objekte komerciale.
  • Të ketë përfunduar së paku shkollën e lartë, ka përparësi nëse ka të përfunduar Fakultetin e Inxhinierisë.
  • Njohuri të gjuhës angleze.

Aplikimi:
Të gjithë kandidatët duhet të aplikojnë përmes e  mail: info@united-hospital.com
Në subjekt të shkruhet pozita për të cilën aplikoni, emri dhe mbiemri.
Në e-mail të bashkëngjitet:
1. CV
2. Përvoja e punës e dëshmuar- trusti dhe referencat.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management