Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Tiki Sh.p.k shpall konkurs për pozitën:  

 Monter

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Punon në montim brenda në fabrikë, e organizon punën në teren dhe e udhëzon ndihmës/monterin për punët të cilat mund t’i përfundon
 • Kontrollon montimin në përfundim të secilit produkt, pas kontrollimit raporton te klienti dhe udhëheqësi i prodhimit që është përfunduar produkti dhe është dorëzuar nga ana e kompanisë.
 • Pranon punët dhe i kryen me përpikmëri me pedantëri në teren dhe në fabrikë, përkujdeset për mallin që është I kompanisë mos të dëmtohet, si dhe gjatë montimit kujdeset për produktet e kompanive tjera që janë të montuara mos të dë
 • Raportim i regullt për vijimin e proceseve të punës tek mbikqyrësi duke raportuar gjithmon për të gjitha pozicionet edhe nëse në raste të caktuara ka parregullë
 • Koordinim me njësit tjera gjatë prodhimit si p.sh kërkesë me kohë për ndonjë element shtesë që është i nevojshëm për montim, matjen e ndonjë pozicionit që është në mungesë etj.
 • Në përfundim të punës në teren dhe fabrikë, hapësira që është shfrytëzuar për montime duhet të lihet në gjendje të rregullt (të pastrohet)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Shkathtësi të punës në grup me secilin kolegë të fabrikës poashtu me secilin kolegë nga departamentet tjera.
 • Shkathtësi për të përcjellur punët në teren dhe në fabrikë për pikën që i besohet nga udhëheqësi i fabrikë
 • Komunikim cilësor në radhë të parë me klientin, si dhe me gjithë stafin duke përfshirë terenin apo edhe raportet me stafin në
 • Pedantëri dhe precizitet në realizimit të punëve sipas standardeve që ka kompania,
 • Rregull dhe diciplinë në realizimin e detyrave, respektim të rregulloreve të brendshme që interpretohen nga menaxhmenti.

Perfitimet e punonjesit:

 • Kontrate te rregullte pune, te regjistruar ne Trustin pensional te Kosoves.
 • Pagesa permes bankes
 • Sigurim shendetesor qe mbulohet nga kompania,
 • Orarin i punes 08:00 - 16:00
 • Pushim vjetor sipas ligjit te punes,
 • Mundesi avansimi ne kompani.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës elektronike në: info@tikiks.com

Aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek objekti i  Kompanisë Tiki Sh.p.k.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni “Monter”

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 21 Qeshor, 2022 deri më 05 Korrik, 2022.           

Shikime 2,988
Kategoria Industri e Përpunimit të Drurit
Skadon 05/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management