Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Zyrtar/e për financa

Patela Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Patela Group është kompani multinacionale e cila selinë e saj e ka në Kosovë. Veprimtaria e saj është në fushën e teknologjisë informative Networking dhe Telecom. Është themeluar në vitin 2019 dhe për 3 vite ka arritur të jetë prezente në 3 tregje atë të Kosovës, Kroacisë dhe Norvegjisë. Është kompani e cila ka potencial të lartë në zhvillim të vetin dhe si rrjedhojë edhe të stafit të saj. Në qoftë se jeni ambicioz/e për arritje profesionale në karrierë dhe dëshironi të sfidoheni me qështje internacionale atëherë PATELA është vendi ku ju duhet të jeni.

Ju falenderojmë paraprakisht për interesimin tuaj.CV-të mund ti dërgoni në email adresën enver.rexhepi@patelagroup.com

Shikime 2,136
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 05/07/22 (8 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management