Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Asistente e Shitjes

Barnatore Pika-Pika
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Barnatore Pika-Pika, në Albi Mall - Prishtinë, fton të gjithë të interesuarit të konkurojnë për pozitën e punës:

ASISTENTE E SHITJES

Detyrat:

  • Të udhëzojnë klientët dhe të japin shpjegime për produktet në barnatore;
  • Të mirëmbajnë produktet e ekspozuara;
  • Shënojnë çmimet e produkteve;
  • Plotësojnë stoqet e produkteve të ekspozuara;
  • Përkujdesen për mbajtjen e pastërt të hapësirës ekspozuese.

Kualifikimet:

  • Të ketë së paku diplomë të shkollës së mesme;
  • Të kete njohuri bazike të gjuhës angleze;
  • Të jetë mbi 20 vjec.

Tjera:

CV personale dhe dokumentet përcjellëse eventuale ju lusim ti dërgoni përmes emailit në: barnatorja@gmail.com

Afati i fundit për aplikim: 20.07.2022

Shikime 1,535
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 20/07/22 (23 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management