Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Logoped/e

Qendra e Kujdesit Ditor – PEMA
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

                     QENDRA E KUJDESIT DITOR – PEMA

                                       Shpall Konkurs

PEMA është organizatë jo-qeveritare e cila ofron shërbime psikosociale me qëllim për të krijuar një mjedis sa më mbështetës për fëmijët me aftësi të kufizuara dhe të cenueshëm. Organizata vepron përmes katër qendrave të kujdesit ditor në katër komuna të Kosovës (Ferizaj, Gjilan, Pejë dhe Prizren) për të ofruar shërbime sa më të qasshme për fëmijët me aftësi të kufizuara si dhe familjet e tyre.  Në kuadër të projektit “Mbrojtja sociale e grupeve më të cenueshme të fëmijëve – ofrimi i shërbimeve gjithëpërfshirëse psikosociale, të strehimit  dhe  të   rehabilitimit” të financuar nga Bashkimi Evropian dhe menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë, PEMA shpall konkurs për Logoped/e.

Pozita: LOGOPED/E

Vende të punës: 1

Qendra e Kujdesit Ditor: Prizren

Qëllimi kryesor i punës:

Të punojë me menaxhmentin dhe kolegët, në pajtim me legjislacionin vendor në mbrojtjen e fëmijëve dhe politikat e procedurat e organizatës, në krijimin e një mjedisi ku do të ndihmohen fëmijët dhe adoleshentët të cilët vizitojnë qendrën e kujdesit ditor, që të jenë në gjendje për t’i zhvilluar shkathtësitë për jetesë të pavarur dhe për të ndërvepruar me moshatarët.  

Përgjegjësitë kryesore

  • Ndihmon në zhvillimin dhe zbatimin e programeve individuale për të vlerësuar nevojat me theks të veçantë për shërbime logopedike, si dhe progresin e fëmijëve;
  • Ndërton marrëdhënie konstruktive me fëmijët, ndërvepron me ta dhe sipas nevojave individuale vendos pritje sfiduese, por të realizueshme;
  • Promovon vetë-respektin, pavarësinë dhe ndërveprimin social;
  • Këshillon prindërit, rreth aplikimit të teknikave që mund të përmirësojnë të folurit, po ashtu u jep mundësi takimi me prindër tjerë që përballen me sfida të ngjashme përmes seancave vetë-përkrahëse në Qendrën e Kujdesit Ditor.

 Përgaditja akademike/ Kualifikimet

  • Diplomë universitare në logopedi.  
  • Përvojë pune me fëmijët me aftësi të kufizuara dhe nevoja të veçanta në arsim.
  • Përvojë pune me familjet që përballen me situata sfiduese.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme ndërpersonale dhe të punës ekipore.

Ju lutem dërgoni aplikacionin tuaj (CV dhe 2 Referenca) deri më 03 Korrik 2022, ora 16:00, në email adresën:  pema.recruitment@gmail.com

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

Shikime 2,227
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 03/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management