Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Kuzhiniere/ Mirëmbajtëse

ProHomeDesign
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ProHomeDesign është fabrikë e përpunimit të drurit, seteve të kopshtit dhe aksesorëve të ndryshëm për shtëpi.

Ne kërkojmë punëtor të motivuar të bashkohen me ekipin tonë për pozitën:

Pozita: Kuzhiniere 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Përgatitja e ushqimit për 50 + punëtor;
 • Organizimi i kuzhinës dhe mbajtja e pastërtisë;
 • Përgatitja e listës për furnizime;
 • Siguron që menuja ditore të jetë e përgatitur me kohë dhe sipas planit;
 • Bashkëpunon me koleget e mirëmbajtjes për zëvendësimin e tyre në rast nevoje në dy lokacionet e kompanisë;
 • Detyra tjera të përcaktuara nga eprori;

Përvoja:

 • Të paktën 1 vitë eksperiencë pune në përgatitjen e ushqimeve tradicionale për 50 + punetor;
 • Nivel të lartë të pastërtisë (obligative);
 • Nivel të lartë të organizimit;
 • Bashkëpunuese me koleget e mirëmbajtjes në rast zëvendësimi;
 • Përpikmëri në punë;

Të interesuarit mund ta dergojne CV-në e tyre në e-mail adresën: jobs@interadria-ks.com ose kontaktoni në numrin : 045/ 268-695

Data e fundit e aplikimit : 20.07.2022

Shikime 1,945
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/07/22 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management