Librex
Agjent/e Tregtar/e (30)
Shpërndaje
	 	 
Kompania zviceriane LIBREX, duke operuar per disa vite me radhe ne Kosove kerkon te zgjeroje stafin e saj per rajonet: Prishtine, Fush Kosove, Lipjan, Shtime, Ferizaj, Gjilan, Kaçanik, Hani Elezit
 
*Pozita: Agjentë/e tregetar (30 vende)
 
*Kushtet per aplikantë/e:
 
-Se paku shkolla e mesme e mbaruar
-Aftesi dhe shkathtesi komunikuese
-Veture personale dhe patent shofer
-Mosha e deshiruar 19-45 vjet
 
-Perparesi punesimi per aplikuesit ne çifte
 
*Per kandidatet e pranuar: 
 
-Pagesa sipash marreveshjes dhe bonuse te tjera shtese, trajnime falas brenda dhe jashte Kosoves.
 
Kandidatet duhet t’i dergojne CV-te, e tyre ne email adresen; Librexveton@gmail.com
Info:+38345216019 nga ora 10:00-17:00
Konkursi mbetet i hapur deri me 31.04.2019
 
 
 
Shikime 8686
Kategoria Shitje
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US