Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ciao Berto, kompani lidere ne prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, eshte duke kërkuar kandidat te interesuar për pozitën e hapur të punës Rojtar.

Lokacioni;                         Zyret Qëndrore, Milloshevë/Obiliq
Data e fundit ;                  20.07.2022
Pozita;                                Rojtar
Tipi i kontrates;                Kontratë e rregullt pune
Aplikimi;                            Dergoni CV dhe dokumentet percjellese në: hr@ciao-berto.com

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Mirepritja dhe orientimi i palëve
  • Mirembatja e evidencave te hyrje-daljeve te palëve
  • Kujdesi per sigurine e objektit dhe hapesirave përreth
  • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te pozites se punes
  • Pervoje pune se paku 1 vit

Ciao Berto inkurjon te gjithe kandidatet te aplikojne, dhe ju siguron per trajtim te barabart ne perzgjedhje.

Ju lutemi, ne pjesen e subjektit, te cekni poziten per te cilen aplikoni.

Shujta ditore dhe transporti nga Vushtrria jane te siguruara nga kompania.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i te cileve ju pershtatet më shumë kerkesave te kompanise do te ftohen per interviste.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management