Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve është i interesuar për furnizim me Kondicioner për zyret e SOS Fshatrat e Fëmijeve Kosovë në Gracanicë dhe Fushë Kosovë

Me këtë rast bëjmë Ftesë për Ofertë sipas specifikacionit në vijim:

LOT 1
3 copë – Kondicionerë

 -Gas ekologjik R32
- Energji klas „ A+++/A+++“
- DCAll inverter
- Auto restart funcion
- 24 ore programim
- Operimi qetë 24/38 dB
- Superpower lonizer
- Triple Action Filler
- Wi-Fi Standard
- Exellent Heating Performance at -15C
- Self Cleaning
- LCD Controll
- BTU 12.000-Garancion së paku 24 muaj

LOT 2
2 copë- Kondicionerë

-Kapaciteti 12000 BTU
-Inverter
-Niverli oerativ -15 deri ne +48
-Gas ekologjik R32
-Klasa e energjise A++/A+
-Auto restart funcion
-Self Ceaning
-LCD Controll
-Garancion (se paku 24 muaj)

Procesi i montimit duhet të mbulohet nga kompania që e shet produktin (Perfshirë paisjet e nevojshme për montim) dhe duhet të përfshihet në cmimin e ofertës

Ofertuesi së bashku me ofertën duhet të dorëzojë:

  • Çertifikatën e regjistrimit të biznesit/ NUI
  • Çmimi për njësi bashkë me montim duhet të kuotohet në euro pa tvsh
  • Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe e vulosur /apo me logo zyrtare

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë (10 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

Kriteret e përzgjedhjes së ofertës janë si vijon:

  1. Plotësimi i specifikacionit të kërkuar
  2. Pas plotesimit te specifikacionit; Cmimi më i lirë

Ju mund te ofertoni per 1 LOT ose per te dy Llotet pernjeheresh. Ofertat dhe dokumentet e bashkangjitura mund t’i dërgoni në email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën: 28.06.2022

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management