Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Artmotion” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpalle:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës,

Promotere

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

  • Promocione me orare të ndryshme në bazë të aktiviteteve në të gjitha qytetet e Kosovës.
  • Prezantimi i kompanisë gjatë promocionit.
  • Prezantimin e ofertave të Artmotion.
  • Të informojë konsumatorët rreth fushatës së promocionit.
  • Pjesëmarrja në promovime të produkteve.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Përvojë pune në Promocione (e preferueshme në industrinë e njëjte);
  • Aftësi të mira të prezantimit dhe komunikimit;
  • Aftësi të shkrimit të raporteve;

Kandidatët e interesuar të cilët aplikojnë për këto vende të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

  • CV-në si dhe dëshmitë e përgatitjes shkollorë;

Aplikimi bëhet përmes në këtë link KosovaJob ose përmes email-it (postës elektronike), në:hr@artmotion.net

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 27.06.2022, Ora 16:00h.

Shikime 3,550
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management