Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve duke përfshirë të gjithë projektet në kuadër të organizatës, fton kompanitë e specializuara dhe të interesuara për të ofertuar për:

Shërbime Dizajni

  • Dizajnimin e materialeve promovuese

Të interesuarit mund të marrrin listën e specifikimit cdo ditë pune në email adresën: procurement1@soskosova.org deri me datën: 29.06.2022

Dokumentet e nevojshme:

  • Certifikata e regjistrimit të biznesit/ NUI,
  • Cmimet duhen të kuotohen në EURO pa TVSH
  • Portfolio e kompanisë që dëshmon përvojën në dizajn;
  • Së paku tre (3) CV të stafit/ dizajnerëve që do të angazhohen (Stafi i propozuar duhet të ketë minimum 3 vjet përvoje në fushën e dizajnit)
  • Së paku tri referenca nga klientët;

Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë 30 ditë nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë

Ofertat duhen të jenë (1 në origjinale + 1 kopje) në pliko të mbyllur, të specifikuara për: “Oferta për Shërbime të Dizajnit” dhe të dorëzohen në SOS-Fshatrat e Fëmijëve Rr. 1 Tetori p.n. Velani cdo ditë pune nga ora 09:00-15:00 deri më 29.06.2022

 

Shikime 1,970
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 29/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management