Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA:                            Agjent i Shitjes

REFERENCA:                     MC-017-22

QYTETI:                            Fushë Kosovë

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e rekrutimit dhe përzgjedhjes së stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë, në Industrinë e Auto Pjesëve, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Agjent i Shitjes, të cilët kanë përvojë në gjenerimin e shitjes.

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bëjë prezantimin dhe shitjen e produkteve për të cilën kompania është përfaqësuese e autorizuar në mënyrë profesionale te klientët.
 • Të identifikojë klientët e ri potencialë për shitjen e auto pjesëve me qëllim të zhvillimit të tregut.
 • Ti vizitoj klientët dhe partneret e kompanisë për të marre porosite dhe të prezantoj produktet e reja
 • Të bëjë analiza të produkteve të caktuara të konkurrencës në treg.
 • Të organizojë operacionet e përditshme të shitjes në teren.
 • Të përmbush planin e shitjes për produktet e caktuara nga kompania.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme (preferohen t’i ketë të përfunduara studimet bachelor).
 • Minimum 1 vit përvojë pune në shitje apo në industrinë relevante.
 • Aftësi të mira të komunikimit për negocim dhe shitje.
 • Energjik dhe i/e shkathët që të komunikoj lehtësisht me të gjithë njerëzit.
 • Aftësi të mira të komunikimit (gjuha angleze përparësi).
 • Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office (Word & Excel).
 • Patentë shoferi valide dhe përvojë në ngasjen e automjetit.

OFERTA:

 • Pagë atraktive.
 • Orari i punës prej 08:30 deri 18:00, nga e hëna deri të shtunën.
 • Kompensim i shpenzimeve të telefonit.
 • Automjeti i kompanisë në dispozicion.
 • Mundësi për tu paguar përqindje varësisht nga realizimi i planit të shitjes.
 • Mundësi për të punuar në një kompani që i njeh vlerat e punëtorëve.

APLIKIMI:

Të gjithë ju që posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, jeni të mirëseardhur të aplikoni deri më datën 03.07.2022. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Shikime 3,606
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 03/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management