Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania GLS Architects shpallë konkurs për dy vende pune: 

Pozita:   Arkitekt/e

Vendi i punës:  Emshir,Prishtine,

https://goo.gl/maps/T8CKT8pGNCnUqKCe8

Kohëzgjatja:  E pakufizuar

Kualifikimet themelore:

Edukimi:  Fakulteti Arkitekturës

Përvoja:  - 

Gjuhet: Shqip, (anglisht dhe gjermanisht perferohen) 

 • Realizon aktivitetet ditore të planifikuara 
 • Ben Vizualizime per Projekte 
 • Vizatim planeve per Ndertimtari (me Detaije dhe plane sakta)
 • Detyrat tjera të përcaktuara nga menaxheri
 • Machbarkeitsstudien, Vorprojekt, Ausführungspläne 

Kualifikimet:

 • Komunikimi 
 • Pervoje me ArchiCAD 
 • Pervoje me Vizualizime Arkitekture (Cinema 4D, Sketch UP) 
 • Msim me OS X 

Ca ju pret:

 • Nje kompani shum e re, me kultur familjare 
 • Punoni per kompani te jashtme, ju presin shume projekte interesante jashte Kosoves
 • Kontakt me Arkitekte te jashtem per tu plotesuar puna me standarte te jashtme 
 • Puna vetem me MAC OS 

Starti eshte vendosur me 01.07.2022 

Ju lutem nisni dokumentet me CV ne glspartnerarch@gmail.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management