Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Arkatar/e në Automarket, Shitës/e në Automarket, Ndihmës Mekanik

Euro Delta
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EURO DELTA” SHPK, me seli në Fushë Kosovë, shpall konkurs për pozita të lira pune:

Pozitat e kërkuara:

  1. Arkatar/e në Automarket (1)
  2. Shites/e në Automarket (1)
  3. Ndihmës mekanik (1)

Kualifikimet           

  • Arsimim i mesëm ose i lartë,
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe kujdesit ndaj klientit,
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (e preferuar),

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:

info@eurodelta-ks.com

Ju lutem të vendoset në subject: Pozita 

Afati i fundit per aplikim:  30 Qershor 2022

Shikime 2,404
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/06/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management