Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shpërndarës Barnash

Deltapharma Kosova
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shoqëria Delta Pharma – KS

Shpall konkursin e punës për: Shpërndarës Barnash, me detyrat si vijon:

 • Njeh vendndodhjen e të gjitha barnatoreve dhe bashkëpunëtorëve të shoqërisë si dhe oraret e tyre të funksionimit.
 • Mban automjetin në gjendje pune, të pastër, të rregullt dhe sipas standardeve të diktuara nga rregullat e përputhshmërisë. Njofton menjëherë menaxherin për çdo avari që i shfaqet gjatë transportit.
 • Realizon shpërndarjen e barnave në përputhje me të gjitha kërkesat e standardit të cilësisë.
 • Sqaron përfaqësuesin e barnatores në lidhje me porosinë, i kërkon nënshkrimin e faturës.
 • Tërheq pagesat ‘cash’ nga barnatorja për tu dorëzuar pranë arkës së shoqërisë.
 • Tërheq barnat e kthyera nga farmacia sipas udhëzimit të Menaxherit të Shpërndarjes / Transportit.
 • Përcjell të gjitha kërkesat e farmacive tek farmacistët në magazinë.

Kualifikimet:

 • Edukim i lartë, të paktën në nivelin Bachelor.
 • Rrjedhshmëri në të shkruar dhe në të folur në Shqip.
 • Të paktën 2 vjet përvojë të ngjashme.
 • Të ketë Patent Shofer

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit të përcjellin një CV në adresën:  

hr@deltapharma-al.com

Shikime 3,432
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/07/22 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management