Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Mundësi punësimi

Work and Travel Business
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Nr kontakti      045-100-091

  • Puno një punë të mirë me orar fexibil në vetëm 3 orë punë në ditë
  • Nëse je në një marrëdhënie pune kompania jonë të ofron mundësi part time job
  • Orari i punës do jetë pasdite nga ora 18;00-21;00 por mund të kërkosh edhe full time job
  • Pagesat me standard evropian 500 euro rrogë bazë ose me % për të mos harru vetëm 3 orë në ditë punë arrihet kjo pagë
  • Udhëtime jashtë vendit pa pagesë cdo 3 muaj
  • Cdo 6 muaj seminare botërore me motiv dhe eksperiencë të jashtëzakonshme në shitje
  • Kërkohet puna në terren me bashkëpunëtor të kompanisë
  • Mësimin e merr në kompani për vetë 4 ditë trajnime
  • Preferohet të jeni çift po edhe vetë mundeni

Dërgo një CV së bashku me foto email adresen: workandtravelbusiness@gmail.com

Shikime 7,572
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/07/22 (18 ditë)
Orari Part Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management