Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Art House Shpk është duke kërkuar një Costumer Service Agent i/e cila do të pranoj thirrjet dhe te asistoj klientet e kompanise ne te gjitha kerkesat e tyre. Si Costumer Service Agent ju do te jeni ne dispozicion dhe te ofroni ekspertizen e kompanise sa i perket klienteve ekzistues apo te interesuar, ri-direktoni thirrjet,caktoni takime me perfaqesuesit e kompanise dhe do të adresoni te gjitha kerkesat/shqetesimet tek tekniket e kompanise. Ju do te siguroheni qe sherbimet e ofruara tek klientet jane realizuar me sukses dhe ne kohe te caktuar.

Kandidati/ja i/e suksesshme duhet të jetë në gjendje te ndihmonë si ure lidhese midis klientit dhe kompanise duke pas bashkëpunim të ngushtë me klientët, departamentin teknik dhe pjesën tjetër të ekipit të Art House.

Costumer Service

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Ofrimi i shërbimit të jashtëzakonshëm ndaj klientit nëpërmjet telefonit, emailit, bisedës live dhe mediave sociale.

Shfaqja e përgjegjësisë për ofrimin e zgjidhjeve për të ndihmuar dhe për të përfituar klientët tanë.

 • Ruajtja e standardeve të larta të shërbimit dhe përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit ndaj klientëve tanë.
 • Përgjigjja ndaj ankesave të klientëve dhe përshkallëzimi i çështjeve sipas nevojës.
 • Mbështetja e etikës së përmirësimit të vazhdueshëm brenda qendrës së kontaktit.
 • Duke kërkuar në mënyrë aktive për të përmirësuar proceset dhe rrjedhat e punës.
 • Puna e mirë brenda një mjedisi dinamik ekipor.
 • Hetimi dhe zgjidhja e çështjeve duke kërkuar në mënyrë proaktive zgjidhje

Kualifikimet e rekomanduara

 • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe komunikuese.( Gjuha angleze e rekomandueshme)
 • Duke i kushtuar vëmendje detajeve.
 • Fokus i fortë ndaj klientit.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi me shkrim dhe verbal.
 • Aftësia për t'u përshtatur me ndryshimet.
 • Aftësi për të balancuar ngarkesën e punës dhe për t'u marrë me prioritete të shumta.
 • Aftësi për të punuar me një ekip në një mjedise te ndryshme.
 • Njohuri per perdorimin e programeve MS Office.
 • Aftësitë e të dëgjuarit aktiv.
 • Përmirësimi i përvojës së klientit.
 • Ndërtimi i besnikërisë ndaj klientit.
 • Menaxhimi i kohes.
 • Zgjidhja e ankesave.
 • Zgjidhja e problemeve.
 • Aftësi organizative.
 • Aftësitë e të menduarit kritik.
 • Njohuri për produktin.

Dokumentet e kërkuara:

CV

Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale Referencat e punës

Ju lutem na dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën: info@arthousepr.com dhe tek rubrika “subject” të cekët EMRI MBIEMRI DHE POZITA E KANDIDATIT

Konkursi do të jetë i hapur deri më datë 01.07.2022.

Regjioni: Prishtinë

Vetëm personat të cilët do të përzgjidhen për intervistë do të kontaktohen.

Shikime 2,658
Kategoria Telekomunikim
Skadon 01/07/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management