Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë dhe shumicë në lëminë e artikujve të elektronikës në tregun Kosovar. AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës.

AZTECH shpall konkurs - vende të lira pune për pozitën:

Menaxher/e për Marketing

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Analizon dhe përcakton të gjitha operacionet e marketingut të nevojshme për të përmbushur qëllimet e kompanisë.
 • Planifikon buxhetin vjetor dhe koordinon të gjitha proceset e nevojshme.
 • Implementon dhe zhvillon strategjitë e marketingut.
 • Së bashku me Departamentin e Shitjes planifikon fushatat promocionale dhe përcakton kanalet e komunikimit.
 • Mbikëqyr kampanjat, publikimet dhe aktivitetet e marketingut për kompaninë.
 • Raporton në baza të rregullta tek menaxhmenti i kompanisë.

Kualifikimet:

 • Shkollimi Universitar në një nga drejtimet e ndërlidhura me fushën e marketingut;
 • Së paku 2 (dy) vite përvojë pune relevante;
 • Ti njoh mirë teknikat dhe metodat hulumtuese të tregut dhe të dhënat statistikore;
 • Njohuri të shkëlqyeshme në mediat sociale dhe web analitics;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, i/e organizuar, kreativ dhe qasje pozitive ndaj klientëve;
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera të paketës MS Office;
 • I/E gatshëm/e për punë ekipore dhe i/e gatshëm/e për t’iu përgjigjur pozitivisht ndryshimeve eventuale;

Ne ofrojmë:

 • Mundësi reale të zhvillimit profesional
 • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun kosovar
 • Njohje të teknologjive sipas trendeve të zhvillimit
 • Pagë konkurruese

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email adresën: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 17.07.2022

Për informatën tuaj vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Shikime 7,172
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 17/07/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management