Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozitës:  Punëtor ngarkim-shkarkim

Lokacioni: DLS Prishtinë

Data e hapjes: 17.06.2022

Data e mbylljes:  27.06.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Gjatë orarit të punës duhet të jetë gjithmonë i veshur me uniformën e kompanisë dhe kaskën mbrojtëse;
 • Kryen ngarkim-shkarkim të produkteve;
 • Kryen sistemimin e produkteve në rafte të apo magazine, dhe sistemimin dhe paketimin e mallit për transport;
 • Kujdeset për transportimin e sigurt dhe pa dëmtime të produkteve;
 • Realizon detyra të tjera të ngjashme që i ngarkohen;
 • Tërheq dhe përgatitë produktet për dërgesë, duke siguruar që numri dhe lloji i saktë i produktit është i ngarkuar dhe dërguar.
 • Zbaton rregulloren e Sigurisë në Punë;
 • Mban pastër dhe të rregullt zonen e tij të punës.

Kërkesat e Pozicionit:

 • Aftësi të mira komunikimi;
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe bashkëpunuese;
 • Te njohë dhe të zbatojë kodin e etikes dhe të sillet në mënyrë profesionale.
 • Përfundimi i arsimit të detyruar;
 • Preferohet të jetë mashkull, për shkak të natyrës së punës;
 • Të jetë mbi 18 vjeç;

PROCEDURA PËR APLIKIM:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për butonit të mëposhtë "Apliko" apo të dërgojnë CV-të e tyre përmes e-mail adresës elektronike në: info@dls-ks.com

Shikime 2,705
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 27/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management