Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Sektorist/Punëtor në Depo (2)

Idea-M
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar.Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës:

                                  Sektorist/Punëtor në depo (2)

Përgjegjësitë kryesore për pozitën “Sektorist/Punëtor në depo”:  

  • Ngarkimi dhe shkarkimi i mallit ;
  •  Pranimi,ndarja dhe dërgimi i porosive ;
  • Organizimi i stoqeve.

Kualifikimet për këtë pozitë:

  • Shkolla e mesme;
  • Patent shoferi i kategorisë B.

Orari i punës : Full time .

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë një CV në emailin:
info@idea-rks.com

Shikime 2,819
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 15/07/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management