Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e i/e Shitjes në Terren

MedikosPharma shpk (Humana)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS  PUNE

Agjent/e i/e Shitjes në Terren

Detyrat dhe përgjegjësitë për agjent të shitjes:

  • Prezantimin dhe promovimin e produkteve tek pikat e shitjes
  • Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes
  • Analizon tregun  dhe përcjell shitjen
  • Mbajtjen e përgjegjësisë së ngarkesës në teren
  • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Kushtet:

  • Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
  • Eksperienca e punes ( e preferuar )
  • Aftësi fleksibile të mira komunikuese dhe shitese
  • Aftësi  të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës
  • Posedim të patent shoferit kategoria B

Emaili për aplikim: medikospharma@hotmail.com

Shikime 2,934
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/07/22 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management