Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Monter të Mobileve dhe Kuzhinave

ITKO Sofabed
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pershkrimi i punes

Kompania ITKO shpk në LIPJAN, shpall konkurs për plotësimin e 2 pozitave si Monter të Mobilieve dhe Kuzhinave :

Pozita:

  • MONTER TE MOBILIEVE DHE KUZHINAVE

Tjera

  • Të gjithe kandidatët duhet të kenë së paku tri vite përvojë si monter te mobilieve dhe kuzhinave.

 

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: info.it.ko@gmail.com

Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +383 43 957 345

Shikime 2,128
Kategoria Prodhim
Skadon 14/07/22 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management