Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Professional Alarm L.L.C është një ndërmarrje profesionale për furnizimin, instalimin dhe mirëmbajtjen e sistemeve të ndryshme të sigurisë si: Sistem I kamerave - CCTV, kontroll i qasjes, videofoni, Smart Home, sisteme të alarmit për paralajmërim dhe shuarje automatike të zjarrit, alarme kundër vjedhjes, sisteme të zërimit, sisteme kundër vjedhjës se artikujve – antishop lifting, sisteme të radio komunikimit, GPS, barriera automatike, motorra të dyerve, rrjete Lan & Wan, Fiber optik dhe sisteme tjera te sigurisë.

Në kuadër të zhvillimit të mëtutjeshëm, shpall këtë vend të lirë pune:

Pozita: Teknik të IT-së – Për zyrën qendrore Prishtinë (1 pozitë),

Kualifi­kimet:

  • Diplome/Cerifikata të fushave relevante / e preferueshme;
  • Të ketë përvojë pune ne fushen e teknologjise informatike minimum 1 vite, e preferueshme përvoja ne instalime dhe konfigurime te sistemeve te sigurisë;
  • Njohje te Hardware, Software dhe Aplikacioneve;
  • Njohja e gjuhës angleze e preferueshme ;
  • Shkathtësi të mira komunikimi;
  • Të posedoj patent shofer, kategori B.

Afati dhe forma e aplikimit:

 Afati i aplikimit është deri me daten 14.07.2022  Kandidatët e interesuar duhet të dërgojn CV-të dhe dokumentet e tjera qe deshmojnë kualifikimin dhe përvojen e punës, përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@professionalalarm.eu

Shikime 2,102
Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 14/07/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management