Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Roje

The HALO Trust
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PËR PUNËSIM

Titulli: Roje

Lokacioni: Gjakovë

Orari: I plotë

The HALO Trust është organizata më e madhe humanitare ndërkombëtare e pastrimit të fushave të minuara dhe
fushëbetejave, e cila operon në 26 vende dhe territore të botës dhe punëson 9,000 persona staf ndërkombëtarisht.
Me projektin e themeluar në Kosovë më 1999, misioni i HALO-s është të mbrojë jetëra dhe të rivendosë jetesën për
ata që preken nga minat tokësore dhe nën-municionet kasetore.

Në çdo kohë të gjithë punonjësit e HALO Trust pritet të:

 • Sillen dhe kryejnë detyra me një standard të lartë, duke mbrojtur gjithmonë reputacionin e mirë të HALO Trust në punë.
 •  Ndërtojnë dhe mbajnë marrëdhënie të mira me komunitetet lokale me të cilat ne punojmë.
 •  Punojnë mirë me të tjerët dhe gjithmonë mbështesin  kolegët tanë të HALO-s dhe respektojnë njëri-tjetrin.
 •  Mbajnë qasje profesionale, gjithmonë duke u sjellë profesionalisht dhe duke veshur uniformën e HALO-s.

Përgjegjësitë kryesore:

 • Të mirëmbaj një ambient të sigurtë brenda dhe rreth kompleksit të HALO-s duke përfshirë zonat e trajnimit dhe parkingut
 • Të monitoroj dhe kontrolloj qasjen në hyrjen e ndërtesës dhe portat e automjeteve
 • Të vrojtoj rregullisht ndërtesat dhe hapësirat sipas orarit të kontrollimit
 • Të raportoj detajisht çdo incident të dyshuar
 • Të plotësoj raportet e hyrjes/daljes së automjeteve

Kërkesat:

 • Përgatitja arsimore shkollimi i mesëm
 • Të jetë i aftë dhe i gatshëm të punoj në grup
 • Rekord i pastër kriminal
 • Përparësi kanë aplikantët që kanë përvojë pune si roje

Detajet e aplikimit:
Dokumentet e kërkuara për aplikim janë:    

 • CV
 •  Kopja e dokumentacionit te kualifikimit (diploma e shkollës së mesme)
 •  Kopja e letërnjoftimit
 •  Çertifikata e lindjes apo ekstrati i lindjes
 •  Dokumentin nga gjykata themelore që nuk jeni nën hetime (jo më i vjetër se një muaj)

Për të aplikuar ju lutem dorëzoni dokumetet tuaja përmes e-mailit: hr@halokosovo.org
Ose tek zyret e HALO-s, adresa: Dervish Shaqa pn, Osek Hilë, Gjakovë (nr.tel 048 492 770)

Konkursi është i hapur deri më 24 Qershor 2022, deri në ora 16:00.

Aplikacionet e dorëzuara pas afatit nuk pranohen dhe aplikacionet e mangëta refuzohen.Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e shkurtër do të kontaktohen.

Shikime 1,391
Kategoria Sigurim
Skadon 24/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management