Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Recepsioniste, Mirëmbajtëse

Swiss Apartments Prishtina
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Swiss Apartments Prishtina ofron punë për dy pozita pune

-Recepsioniste (F)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office;
  • Njohja e gjuhës anglese;
  • Të jetë komunikative;
  • E motivuar për punë.

-Mirëmbajtëse (F)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bën pastrimin e objektit dhe apartmenteve;
  • Kujdeset për higjenën.

 

Të gjitha të interesuarat mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit +383 45 992 882.

Adresa: Rr. Ekrem Rexha nr.5, Dragodan Prishtinë.

Shikime 2,164
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 14/07/22 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management