Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Promotere

Lokacioni: Prishtinë, Lipjan, Ferizaj, Pejë dhe Istog

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Zhvillon promocione në orare të ndryshme në bazë të planeve dhe pikave të përcaktuara;
  • Prezanton produktet gjatë promocionit si dhe ofron informata mbi produktin ;
  • Informon konsumatorër rreth ofertave promocioale;

Kualifikimet e kërkuara

  • Kandidatet duhet të jenë mbi 18 vjeç;
  • Përvoje punë ne fushën e promocionit apo shitjes është përparësi;
  • Të jetë e aftë të punoj me mbikëqyrje minimale;
  • Komunikimi i mire dhe qasje pozitive me konsumatorë;
  • Aftësi prezantimi;

Të gjitha kandidatet e interesuara, të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre së bashku me dokumentet përcjellëse, në e-mail adresën: apliko@kosmontefoods.com

Vetëm kandidatet potenciale të përzgjedhura për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri me 24/06/2022.

Shikime 3,007
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management