Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Zyrtar/e Financiar/e (2)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përcjell, kontrollon dhe evidenton mjetet nga shitja ditore;
 • Regjistron të gjitha shpenzimet në databazë;
 • Bën regjistrime dhe raporte të kontabilitetit;
 • Bën kontrollin dhe shlyerjen e pagesave të llogarive të arkëtueshme dhe të pagueshme nga transferet bankare brenda afatit të caktuar kohor;
 • Bën kontrollin dhe barazimin e kartelave financiare të blerësve dhe furnitorëve;
 • Bën analizat periodike për shkallën e pagesave dhe obligimeve;
 • Bën harmonizimin gjegjësisht barazimin e kërkesave të blerësve si dhe pranon sygjerimet, komunikimet apo komentet e ndryshme të tyre;
 • Kryen edhe punë të tjera shtesë sipas kërkeses dhe udhëzimeve të udhëheqësit.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë universitare në Ekonomi, financa apo në ndonjë fushë relevante;
 • Preferohet çertifikimi në Kontabilitet;
 • Së paku dy (2) vite përvojë pune në fushen e Financave ose Kontabilitetit;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme organizative, saktësi dhe vëmendje në detaje;
 • Menaxhues të mirë të kohës, planifikimit dhe caktimit të prioriteteve;
 • Të ketë njohuri të përdorimit të paketës MC Office;
 • Të posedojnë patentë shofer të kategorisë B;

Të gjithë kandidatët e interesuar, të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre së bashku me dokumentet përcjellëse, në e-mail adresën: apliko@kosmontefoods.com

Vetëm kandidatët potencial të përzgjedhur për plotësim pozite, do të kontaktohen për intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri me 24/06/2022.

Për më tepër informacione rreth Ndërmarrjes Kosmonte Foods, mund të kërkoni në website-in: www.kosmontefoods.com

Shikime 2,095
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 24/06/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management