Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Asistent për Kontabilitet/Financa (Data Entry).

Detyrat dhe Përgjegjësitë

Mirëmbajtjen e librit të shitjeve/blerjeve;|
Faturat hyrëse/dalëse të depos kryesore;
Mirëmbajtjen e magazinave në sistem;
Ndihmon në barazimin e rregullt të bilancit të kostove  dhe siguron që çdo ndryshim të dokumentohet dhe pasqyrohet si duhet në sistem;
Ndihmon në monitorimin e numërimit fizik dhe barazimin e stoqeve  në përputhje me standardet e kompanisë;
Hulumtimi i çmimeve të blerjes, raportimi për ndryshime.

Kualifikimet/Kërkesat

Njohuri të gjuhës angleze;
Njohuri në proceset e kontabilitetit dhe financave;
Njohja e programit "Bilanc" eshte perparsi;
Aftësi analitike në menaxhimin e kohës;
Posedimi i patent shoferit(kategoria B).

Të interesuarit mund te aplikojnë në email:  info.dominosks@gmail.com

Shikime 2,546
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 14/07/22 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management