Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shitës Ambulantiv me përvojë në sektorin e Tobaccos

Evapify
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira pune nga kompania “Evapify”

Pozita: Shitës Ambulantiv me përvojë në sektorin e Tobaccos. (PR, FZ, PZ, PJ, GJK, GL, MT)

Vendi: Rajonet e Prishtines, Ferizajit, Prizrenit, Pejes, Gjakoves, Gjilanit, Mitrovices

Evapify është kompani që si aktivitet primar ka distribuimin e cigareve elektronike dhe me avullosje (vapes) në rajon, me zyre qëndrore në Prishtinë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 1. Promovimin, organizimin dhe shitjen e produkteve të kompanisë;
 2. Zhvillimin e kanaleve të reja dhe konsumatorëve të ri;
 3. Vizita të pëditshme të konsumatorëve;
 4. Mban kontakte të vazhdueshme me klient;
 5. Kontrollon produktet dhe stoqet;
 6. Raporton mbikqyrësin për ndryshimet në treg dhe lëvizjen e konkurrencës;
 7. Kupton dhe i respekton procedurat e komunikimit, udhëzimet dhe politikat e kompanisë;
 8. Si dhe punë të tjera që lidhen me pozitën e tyre.

 Kualifikimet e kërkuara:

 1. Eksperiencë së paku 1 vit ne sektorin e Tobaccos;
 2. Të ketë njohuri për produktet e cigareve elektrike;
 3. Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
 4. Patent shoferi i obliguar.

Aplikimet mund ti dërgoni deri më date 10.07.2022 në hrkosovo@evapify.com duke përfshirë CV-në aktuale dhe një përshkrim të shkurtër se pse kjo pozitë është e përshtatshme për ju.

Shikime 4,065
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/07/22 (13 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management