Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Vende të lira pune nga kompania “Evapify”

Emri i pozitës; Menaxher/e Financiar

Evapify është kompani startup që si aktivitet primar ka distribuimin e cigareve elektronike dhe me avullosje (vapes) në rajon, me zyre qendrore në Prishtinë.

Kompania do të ofrojë:

 • Pajisje moderne;
 • Pagë konkurruese;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Trajnime profesionale;
 • Mundësi zhvillimi profesional në një kompani vazhdimisht në rritje.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Përgjegjësitë

 • Organizon, drejton dhe mbikëqyr të gjitha funksionet e menaxhimit financiar dhe kontabilitetit brenda kompanisë.
 • Krijimin dhe përmirësimin e vazhdueshëm te Departamentit te Financave dhe Kontabilitetit duke krijuar Procedurat e  nevojshme.
 • Menaxhimi i aspekteve tatimore te kompanisë dhe koordinimi me kompanitë konsulentë dhe  Auditorët.
 • Ndihmon në përgatitjen e planeve strategjike, buxheteve dhe parashikimeve financiare, si dhe kontrollon në përgjithësi sistemet e menaxhimit financiar.
 • Regjistrimi i blerjeve, shitjeve, komunikimi me klientë dhe furnitor.
 • Mirëmban e dokumentacionin financiar në bazë të kërkesave ligjore.
 • Mbulon kontrollimin e faturave të shitjes dhe blerjes duke mbikëqyrur gjithë dokumentacionin përkatës;
 • Kontrollon regjistrimet e arkëtimeve dhe pagesave sipas llogarive;
 • Menaxhon dhe mirëmban stokun e produkteve të kompanisë.

Kualifikimi

 • Së paku 3 vite përvojë menaxheriale në fushën e financave;
 • Njohuri për SNRF, çështjet e kontabilitetit dhe sistemin e taksave të Kosovës;
 • Aftësi udhëheqëse dhe të vendimmarrjes;
 • Aftësi të analizës së të dhënave dhe metodave të parashikimit;
 • Aftësi të komunikimit dhe prezantimit;
 • Aftësi analitike;
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe në mënyrë të pavarur;
 • Nivel i avancuar i Gjuhës Angleze dhe përdorimit të Microsoft Office-it.

Aplikimet mund ti dërgoni deri më 10.07.2022hrkosovo@evapify.com duke përfshirë CV-në aktuale dhe një përshkrim të shkurtër se pse kjo pozitë është e përshtatshme për ju.

 

Shikime 2,698
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 10/07/22 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management