Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e të Marketingut (6)

Delta Security
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi e mirë punësimi, me kushte të mira të punës dhe pagë konkuruese në treg.

Delta Security - Kompani Profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë në Republikën e Kosovës që nga viti 2006,

SHPALL KONKURS

Pozita : AGJENT/E TË MARKETINGUT

Vende të lira pune: 6 POZITA

Vendi i punës: PRISHTINË

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatet:

  • Të kenë të përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
  • Përvojë pune një (1) vjeçare në Shitje;
  • Të posedoj patent shofer, kategoria B;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situate stresuese;
  • Aftësi për të punuar e pavarur si dhe në punë ekipore, në ambiente dinamike.

Kandidatet e interesuar mund të aplikojnë:

  1. Në zyrën qendrore të Delta Security SH.P.K., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra Qerimi 1), kati 4, Prishtinë, ose
  2. Përmes postes elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 14.07.2022, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Ju mirëpresim!

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management